noiblog.jpg

Ismerd meg női kollekciónk kulisszatitkait!

A vásárlói visszajelzések és a hivatásunk iránti szenvedélyünk egyaránt sokat nyomott a latba, amikor eldöntöttük: a férfi kollekció után női vonallal is piacra lépünk. A fenntarthatósági szempontok, a kényelem és az egészség ezúttal is fő hívószavaink közé tartoznak. A háromféle fazonnak köszönhetően mindenki megtalálhatja a személyes favoritját.

Tovább a bejegyzéshez

Motivation and professionalism // Story of the ETRE Organic Underwear and its owner

When a new brand enters the market, it is always interesting to learn more about the birth of the brand and what the motivation of the brand owner was to create a sustainable and ethical brand. The story of Mrs.Erzsébet Tóth, CEO at ECO-VILL-TEXT Ltd. and founder of the ETRE Organic Underwear brand recalls the dramatic changes in the past period of the fashion and garment industry in Hungary in connection with her own life path. It's been a long journey to get the brand born and now please welcome this very interesting, informative and also heartwarming explained by Erzsébet.

Read more

Hoz-e változást a COP26 a divatiparra vonatkozóan?

A COP26 éghajlatváltozási csúcstalálkozóra a világ vezetőinek részvételével kerül sor október 31. és november 12. között, az egyesült királysági Glasgow-ban Az ENSZ éghajlatváltozási konferenciája (COP26) nagyszabású rendezvény, amelyen a világ összes országának vezetője részt vesz azzal a céllal, hogy megállapodjanak egymással arról, miként lehetne fokozni az éghajlati válság megoldására irányuló globális fellépést.Mint tudjuk, a divatipar felelős a globális üvegházhatású gázok kibocsátásának nagy részéért, ezért a divatipar szereplőinek a felelősségéről is kell beszélnünk a klímaváltozás kapcsán.
Az ETRE Organic Underwear számára fontos a környezetre való negatív hatások, a CO2 kibocsátásának mérséklése a márka teljes gyártási folyamatát figyelembe véve és a márka tulajdonosa szerint a textil- és ruhaiparban a hazai kkv-nak, a tervezőknek, gyártóknak, de a kereskedőknek is át kell gondolniuk, hogy tudnak a saját területükön a klíma változás hatásainak mérsékléséhez hozzájárulni.

Teljes Blog